Detta inlägg handlar bara om våra små älsklingar hemma.

Stackars Svea har varit lite halt ett tag men i onsdags var vi tvungna att ringa Veterinären. Vi fick tid igår kl. 13:30. Då Albin i stort sett bara skulle hinna hem och vända så ville vi ju inte att Roxie skulle få vara själv igen eftersom hon varit hemma själv medans Albin varit på jobbet. Så Albin tog med sig Roxie också och släppte av henne hos mig på jobbet. Jag tog då min lunchrast och gick en promenad med henne. Dock så drog det ut på tiden hos veterinären så det blev en lååååång lunch på ett par timmar.
Hos veterinären så röntgade de Sveas ben men det var inget brutet och de såg inget konstigt. Troligtvis har hon blivit biten och sedan har det blivit inflammerat. Så vi fick med oss recept på antibiotika och smärtstillande.

Roxie var på hundkurs i onsdags och nu ska vi lära in vardagsfot på höger sida. Måste säga att det känns lite avigt men det är bara att träna och träna. Nästa vecka blir det nog hundmöten.
Igår var vi med på en hundpromenad som hundskolan anordnade. 10 hundar inkl. Roxie var med så det var bra uppslutning trots lite halv taskigt väder.
Vi gick en liten promenad med inslag av vardagslydnads-övningar. Superkul och jättenyttigt för oss. Roxie var faktiskt väldigt duktig för att vara första gången. Vi har aldrig gått en promenad med så många hundar förut.

Turbo har vi inte sett till på ett tag men hon kommer och går. Vi har sett henne några gånger i sommar så vi vet att hon mår bra.

Fokus nu: Träna vardagsfot med Roxie och försöka hålla Svea inomhus några dagar. Hon måste ju få i sig de mediciner som hon ska ha.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Back to work!
Nästa inlägg 40 års fest blev Bröllop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *