Blev inte riktigt den start vi hade önskat oss 2022. Som många andra åkte vi på Covid. Vi blev inte jättedåliga. Jag mådde nog sämst. Albin hade inte så mycket symtom men har varit väldigt trött efteråt. Jag var sjukskriven 1 vecka och Albin 2 veckor. Sen gick han till jobbet men nu i efterhand så var det nog ingen bra idé för han blev tröttare och tröttare för varje dag. Så denna vecka har han varit hemma från jobbet. Det tar psykiskt på honom också detta att inte orka någonting. Han har kollat syresättningen och den ser bra ut. Och blodproverna han tog i torsdags var också som de brukar så att han är väldigt trött beror nog på Coviden. Det är jobbigt att stå bredvid och inte kunna hjälpa. Jag hoppas det vänder snart.
Sen krånglar försäkringskassan lite just nu. Albin har fått fel information från en tidigare handläggare och det kan leda till att han blir återbetalningsskyldig. Vilket är lite surt. Man ska ju kunna lita på den informationen man får kan man tycka. De skulle även starta en utredning om hur mycket han kan jobba på grund av detta.

Så på grund av Coviden så har det inte hänt så mycket på årets första månad.
Jag har spelat lite padel vilket jag har tokfastnat i. Det är verkligen superkul.
Annars ser dagarna ganska lika ut. Jobba, promenera med Roxie, laga mat och ibland handla och spela padel.
Saknar att umgås med vänner…ha saker inplanerade…

Lite bilder från Januari:

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Lägesrapport från Covid-stugan
Nästa inlägg Hjärntrött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *