Vaknade tidigt idag, tog det lite lugnt och väntade på att det skulle ljusna. När det var lite ljust runt 7 så gick jag och Roxie en promenad. Sen blev det frukost för att senare åka iväg till gymmet en sväng där jag även träffade på pappa. Vi avslutade passet med lite intervall på stakmaskinen ihop. Det var mycket roligare att köra tillsammans med nån.
Sen en sväng till affären och handla lite så jag kan fixa lite matlådor till nästa vecka.

Efter lunchen blev det en tur till svampskogen med Anna. Det har inte blivit så mycket svampletande för min del i år, jag har inte känt att jag haft tiden till det riktigt men nu var det dags. Och oj vad svamp vi hittade, det blev 2 överfulla korgar med hem. Och eftersom Anna inte äter svamp så fick vi båda korgarna.

På väg hem så fick vi den briljanta idén att vi skulle ta ett dopp i Sottern så vi åkte till badplatsen i Svennevad och doppade oss, det var sviiinkallt. Och jag som har problem med mina fötter när det blir för kallt, fick så klart kramp och det gjorde ont men ett dopp blev det i alla fall.

Kvällen tillbringade vi hos ett par vänner som vi inte träffat på sååå länge. Och vi fick även träffa deras nya tillskott, en fem månaders jaktgolden valp. Så söt!!! Och så duktig redan….hon kommer bli en stjärna!
Roxie hämtade vi upp på vägen hem hos mina föräldrar då det hade blivit lite kaos om hon hade följt med. De har nämligen 2 hundar.

Det blev en toppenlördag!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 26/84
Nästa inlägg Dag 28/84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *