I helgen har rensning av saker stått högst upp på min ”att-göra-lista”. Köket är nu genomgått. Alla skåp och lådor har gåtts igenom. Hallen är också så gott som klar. Så skönt att få lite plats och ordning. Nu är det bara att fortsätta gå igenom resten av huset.
Igår kväll avslutade vi dagen med att åka en sväng till tippen oxå.

Albin har fixat i gästrummet som just nu har blivit en träningslokal. Bastuträffarna som Albin haft tidigare blir ju inte av denna säsong pga Covid-19 så vi har inte prioriterat för det. Men vi kan ju såklart basta.

Igår var det fars dag och vi ringde givetvis till våra pappor och gratulerade dem. Jag brukar åka och fika och träffa min pappa så här på fars dag men eftersom restriktionerna är som de är så blev det endast ett telefonsamtal.

Albin fick handla på biltema i lördags. Första gången han handlar något på nästan 10 månader. Men han gick givetvis inte in i affären utan handlade på nätet och så kom de ut med varorna till bilen.

Just nu är Albin inne på sjukhuset för att ta prover och träffa kuratorn. Vi hoppas på bra provsvar. Han får logga in lite senare på 1177 och titta. Nyfiken är man ju. Sen hoppas jag att hans läkare hör av sig snart och berättar lite hur tankarna går. Ska han ligga på denna dos, ska den ökas osv.

När jag slutar jobbet idag blir det en tur och hämta lite matkassar som jag beställt.

Just det måste bara rekommendera ”Bolinders gårdsbutik” som ligger här i närheten. Man åker på 52:an från oss mot Odensbacken och svänger in vid Via. Följer den vägen tills man ser en skylt ”Bolinders gårdsbutik”.
Här finns allt möjligt… potatis, ägg, morötter, kryddor, olja, mjöl, sylt, must, porslin, ljus, godis, chips, pasta, knäckebröd, presentförpackningar m.m. Och det kommer komma in lite varor som har med jul att göra oxå.
Väldigt inbjudande och fin liten butik. Man kan betala med swish och kontant. Öppet alla dagar må-fre 8-20, lö-sö 9-20.
Vi provade en moose must som vi drack igår.

Men nu ska jag gå ut och rasta den här lilla fröken som har hoppat och studsat inne hos mig ett bra tag nu.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Nytt rekord
Nästa inlägg Grattis William 5år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *