Vilken helg!!!!
Jag och Roxie har varit iväg på kurs både lördag och söndag, totalt 12h.
3:e kursen vi går i just specialsök och vi har kommit en bra bit på väg men som alltid finns det massor att träna på.
Kl. 9 i lördags började vi och vi fick ett område där vi inte visste var gömmorna var och inte heller hur många gömmor det fanns. Vi hittade 3 av 8 gömmor. Och fick mycket bra feedback. Söken filmades och vi gick igenom dem tillsammans. Andra söket hittade vi 2 av 5 gömmor. Och det vi kom fram till var att vi behöver öva uthållighet och få balans mellan strukturerat sök och självständigt sök. Men hon hade väldigt fina markeringar. Kan också säga att bägge söken var inomhus. När vi kom hem visade vi filmerna för husse och även Roxie ville granska dem så klart.
Dag 2 var vi utomhus i Varberga, (Voxparken och Varbergaskogen). Riktigt kul område att träna på. Här genomförde vi 3 sök totalt och Roxie skötte sig bra men även här såg vi att det finns saker att jobba på.
En kanonkul kurshelg! Jättetrevlig grupp som hängt ihop från början. Kul att följa allas utveckling.

Efter kursen i lördags åkte jag till Kumla en snabbis och där träffade jag på pyjamashjältarna. En sån tur för jag hade ju med mig lite godis till kattpojken.

På lördag kvällen åkte vi iväg till Brevensbruk en sväng tillsammans med Anna för att titta på ljusfesten som de skulle ha där. Men det var inte så mycket att se, vi gick en sväng ändå innan vi gick tillbaka till bilen och åkte hem och åt tacos och kollade på Så mycket bättre.
Sen var fru Westman trött….

Är lika trött idag, mycket information och fokus denna helg.
Men nu ska jag inte göra så mycket mer idag utan det blir tacorester och sen soffläge.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Rensning och Alla helgon afton
Nästa inlägg Covid-19 – skärpta allmäna råd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *