Denna vecka har julen börjat flyttat in lite smått här i Köpstakroken. Vi har bytt till lite mer julgardiner, börjat sätta upp belysning i fönstren. Vi har även plockat ner tomtarna från vinden, men de ligger än så länge kvar i lådorna.
Albin har till och med putsat fönstren i veckan så nu kan man se ut igen 🙂 Och vi fortsätter rensningen…

Jag beställde lite kryddor från smakloken.se men tyckte det var lite konstigt för jag hade 2 paket att hämta ut och så mycket kryddor beställde jag inte. När jag hämtat ut dem så var det 2 exakt likadana paket. Väldigt konstigt, de hade skickat dubbelt. Men jag hade bara fått en faktura. Men det dröjde inte länge förrän det kom ett mejl där de skrev att de precis upptäckt att de skickat dubbelt. Men att jag fick behålla det extra paketet utan extra kostnad. Så nu har vi kryddor så det räcker 🙂 Men de går ut 2023 så de håller ju ett tag.

Idag blåser det storm här ute, känns som hela huset ska lyfta. Och just nu så snöar det lite grann. Inget som fäster på backen dock.

I veckan kom nya besked från Regeringen ang. Covid-19. Från och med 24/11 får endast 8 personer samlas. Men man får ju inte glömma bort de som är just nu. Bara umgås med de man bor tillsammans med. Och endast gå till affären för nödvändiga köp som t.ex mat och medicin.
Sen får vi se vad det blir för restriktioner till jul, det återstår att se hur folket sköter sig.

Albin har varit lite trött nu ett tag. Hoppas det vänder snart. Här nedan myser han med Roxie. Det gick inte att smygfota henne där inte. Men när hon sover går det bättre (nån som gillar nya soffan)

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Smörgåstårta och julbelysning
Nästa inlägg Furunkulos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *