Buhu….denna vecka fick vi ingen matkasse. De hade något strul. Jag fick ett meddelande bara att de inte kunnat dra några pengar. Men jag har valt klarna faktura som betalningsalternativ. Så de ska inte dra några pengar på något kort. Har inte ens registrerat något kort.
Det gick inte att ringa till dem utan de ville att man skulle mejla och svarstiden var uppemot 1 vecka men idag fick jag svar. De hade haft något strul men jag vet fortfarande inte om de har förstått att jag ska ha klarna för i det sista svaret skrev de att jag skulle se till så det fanns pengar på kortet??? Suck!!!

Lite tankar ang. de skärpta restriktionerna….
För oss blir det ju ingen större skillnad. Vi umgås ju inte med några direkt som det är just nu ändå. Men jag hoppas verkligen att alla gör vad de kan för att följa dessa råd nu.
Det är en tidsbegränsad period så snälla strunta i att festa, gå i köpcentrum, gymma m.m. Det finns viktigare saker i livet.

Albin har varit iväg och tagit influensavaccin idag och jag ska också göra det sen har jag tänkt. Men nu först är det väl för de i riskgrupperna.

Ja vad ska vi göra resten av dagen, det blir väl som vanligt, ut på promenad och sen laga lite mat. Dagarna ser rätt så likadana ut och har gjort det länge. Men jag gnäller inte för det, det kunde ha varit värre.

Jag har en hund här bredvid mig som ligger och blänger på mig som tycker det är dags för den där promenaden. Husse tog förmiddagspromenaden då jag hade ganska mycket på jobbet. Så det är väl lika bra att jag stänger ner.Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Covid-19 – skärpta allmäna råd
Nästa inlägg Nytt rekord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *