I fredags fyllde min kära far 65 år och det firade vi i torsdags. Vi var hemma hos oss då vi har en stor altan som vi kunde sprida ut oss på. Det var ju bara mamma och pappa, vi och syster med familj. Det blev hemmagjord potatissallad och lite kallskuret till. Och så tårta såklart.

Vi har skaffat lite nya grejer till Roxie som hon uppskattade. Den ena kanske lite mer än den andra. Det blev en solsäng och en vattenfontän. Gissa vilken som hon älskade?
Vattenfontänen såklart. Våran vattentokiga lilla tjej.

I lördags och idag var det äntligen dags….för hundkurs igen!
Det är så skönt att kunna göra nåt annat i dessa tider. Jag och Roxie har som sagt varit på kurs i helgen. Specialsök steg 2 stod på schemat. En utomhuskurs och säkert coronaavstånd gör att man kan känna sig trygg. Rekommenderar http://www.tassaratt.se om ni ska gå på kurs. Roxie var jätteduktig men vi fick med oss en hel del att jobba vidare på. Om lite drygt en månad är det dags för del 2 på den här kursen. Det ser vi fram emot ??

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg En gös
Nästa inlägg Paket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *