Igår åkte vi iväg på en liten roadtrip. Man blir ju galen av att bara vara hemma. Så vi tog med mina föräldrar och åkte en sväng.
Första stoppet blev Hjortkvarn där vi köpte glass såklart. Vidare så åkte vi mot Cloetta och handlade på oss lite godis och sen vidare till Brunnebys musteri som också blev sista stoppet. Där blev det lite must, sylt och knäckebröd. Det blev en trevlig liten trip, skönt att se något annat liksom.

Och idag hade vi ännu en härlig dag på sjön. Planen idag var att hitta lite gös. Och det blev faktiskt som planerat ??? Albin fick 5 gösar varav vi tog upp 4st. En fick simma vidare. Innan hade vi bestämt att vi bara skulle ta upp 4st. Tyvärr fick jag ingen gös men innan vi åkte hem så stannade vi till för att kolla om abborrarna var hemma. Jag fick 3st fina borrar som vi behöll.Och innan vi åkte hem så stannade vi till hos fina vänner och lämnade lite fisk. Det blev en liten byteshandel ❤. Vi fick nykokt björnbärssylt, massa kryddor och denna vackra bukett. Så nu sitter jag på altanen och njuter av den.❤ Vi har precis haft lite regn och åska. Men det behövs mer regn ?❤ Trevlig kväll?

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Kvällsfiske
Nästa inlägg En gös

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *