Vi börjar med att berätta att Albin i torsdags upptäckte att Roxie var halt. Vi börjar undersöka tassar, trampdynor, ben och upptäcker bölder på på både ena framtassen och ena baktassen. Vi misstänker att Furunkulosen har kommit tillbaka.
Så fredag morgon ringde jag till Noza smådjursklinik och fick tid på måndag. Hon haltar inte jättemycket så det ska nog gå bra att vänta tills dess.

Igår lördag så hade jag en bakdag! Och huvudingrediensen var rabarber!
Det blev:
– 2 olika sorters rabarberkakor i långpanna.
– Rabarberglass
– Rabarbersaft
– Syrensaft
Jag har velat provat att göra syrensaft länge men när jag har kommit på det så har det alltid varit försent men nu han jag. Fast vi hade knappt inga blommor på våra syrenbuskar i år utan jag åkte till min syster och plockade lite. Och jag måste säga att syrensaft var väldigt gott. Det smakar nästan som godis om jag ska försöka förklara smaken. Lite åt Zoo-tabletter kanske…?

Idag hade vi sista kurstillfället på Specialsök steg 1 och jag tycker nog att vi ligger där vi ska vara nu när kursen är slut. Nu ska vi bara öva mera hemma och öva lite mer sökarbete men även markeringsträning. Sen har vi steg 2 i slutet av sommaren.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Fiske och ny motor
Nästa inlägg Furunkulos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *