Idag hade vi återbesök på Noza och allt såg bra ut. Men såret var inte helt läkt så vi skulle fortsätta och tvätta och smörja tills såret var läkt.
Efter besöket var jag barnvakt åt William en liten stund medans Linda var hos barnmorskan. Vi lekte allt möjligt. Vi var poliser och letade skurkar och spår som de lämnat efter sig. Vi byggde med plus-plus. Kurragömma….ja allt möjligt 🙂

På kvällen runt halv sex så grävde fiberkillarna av telia-kabeln. Kan väl kanske inte skylla på fiberkillarna då det har varit uppmärkt men de som slog höet här utanför tyckte att det var en bra idé och köra över pinnarna.
Så vi fick snabbt åka in till Telia och hämta ut ett mobilt bredband så jag kan jobba imorgonbitti.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Midsommar
Nästa inlägg Spirometri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *