Det händer ju inte så mycket här hemma så idag lyxade vi till det med ett restaurangbesök till middagen. Vi bjöd även med mina föräldrar för lite sällskap. Jag släppte av dem framför entrén och parkerade sedan bilen ca 100 meter ifrån. Maten var riktigt god och det var trevligt med lite sällskap. Jag och mamma gick lite tidigare för att gå till ICA en snabbis. Albin och pappa satt kvar en liten stund för att sedan gå till bilen. Albin hade med sin pulsoximeter så han kunde mäta syreupptagningen när han kom fram till bilen. Syreupptagningen var ganska låg men inte jättefarligt 87%. Dock hade han 150! I puls av att gå sakta på plan mark ca 100 meter. Så nog är det en bit kvar…

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Sotaren och blodprov
Nästa inlägg Mellofinal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *