Idag när jag kom till jobbet och startade datorn så låg det ett mejl från Servicedesk som jag inte riktigt förstod. Jag tänkte jag får fråga chefen när hon kommer. Någonting verkade vara beställt till mig men jag förstod inte vad.
När chefen kom så ville hon prata med mig så vi gick in på ett rum. Där berättar hon att hon talat med cheferna ovanför henne och att de vill erbjuda mig att jobba hemifrån pga Covid-19. De var helt enkelt oroliga för Albin. Jag blev helt paff och jätterörd. Att de tänker på oss liksom.
Jag hade själv börjat vida åtgärder, bl.a att inte vistas i lunchrummet. Jag hade med mig måltidsersättningar till lunch och så satt jag i vårt fikarum vilket var helt tomt lunchtid.
Men detta trodde jag inte var möjligt, att kunna jobba hemifrån??
Det var det mejlet från Servicedesk handlade om att jag skulle få behörighet till att jobba hemifrån.
Så när vi haft vårt lilla möte så gick vi ut och berättade för mina arbetskamrater och de var väldigt förstående, vilket kändes skönt.
Sen var det bara att börja plocka ihop lite saker som jag skulle tänkas behöva ha hemma för att få allt att funka.
Kl. 11:00 lämnade jag arbetsplatsen och vet inte när jag kommer tillbaka. Det blev inget sagt om det.

När jag kom hem så kopplade jag in allt men jag kom inte in än i systemen utan det skulle kunna ta upp till 24h. Jag provade lite senare på kvällen och då fungerade det.
Tack Veronica för att du gör detta möjligt!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Grattis Olle!
Nästa inlägg Sörön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *