0 0
Read Time:55 Second

Vi har börjat fundera på Covid-19 och vad som skulle hända om Albin skulle få det. Så här skrev Albin alldeless nyss på facebook:

Hejsan!

Med tanke på min nuvarande status och de rådande omständigheterna har jag några önskemål av min omgivning. Då jag även i normala fall tillhör riskgrupp samt är extra infektionskänslig så är det mycket värre nu. Med mina problem med svampen i lungorna samt coronaviruset som känns mer och mer oförutsägbart så kommer jag och Maria börja tänka oss för både en och två gånger. Detta för att det vore allt annat än bra om jag åker på det då det skulle drabba mina extremt nedsatta lungor ännu mer! Vilket ni säkert kan räkna ut vad det skulle kunna innebära…Så skulle vi stöta på varandra vore jag extremt tacksam om du på en gång meddelade om du eller någon i din närhet inte känner er helt friska. Jag kommer inte heller att skaka hand eller kramas utan det blir en hälsning utan kontakt. Tack på förhand från en lite extra känslig snubbe med en orolig fru ❤

About Post Author

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.