Det har varit en ganska lugn helg. Det är bara skönt att ha Albin hemma.
Jag har varit iväg på några promenader. I lördags morse kom Maria hit och vi gick ca 6km. Älskar våra morgonpromenader!
I dag fick jag sällskap av Anna i Karslundsspåret.

Albin fick ett blombud i lördags. En vacker orkidé från ”Kubbetorparna”.

Albin tycker det är skönt att ha en saturationsmätare så han kan ha lite koll på hur man ligger till! Detta värde ska förhoppningsvis bli bättre desto mer svampen i lungorna försvinner. Men det kommer nog ta en stund… Detta värdet är vid stillasittande vila. Minsta lilla han gör sjunker den. Värdena är 90% syresättning och en vilopuls på 102. Får se om han kan komma ut något nån dag men just nu blåser det ganska mycket och det blir jobbigare för honom. Han får nog vänta tills det lugnat ner sig lite. Tills dess får det räcka med korta promenader inomhus.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Hemgång
Nästa inlägg En vecka hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *