Denna vecka började med att vi åkte in och bytte vindruta på Toyotan för att dagen efter besikta den och gissa vad? Den gick igenom!!!! Så himla skönt!

Sen har det varit mycket födelsedagar och kalas. Albins systerdotter har fyllt 10 år och ett par goda vänners tvillingar fyllde 8 år. De fyllde samma dag men kalasen var som tur var inte samma dag. I torsdags fick jag åka iväg själv på 8års kalas då Albin blivit sjuk. Han har fått feber, stackarn.

Och på lördagen var det dags för kalas nummer 2 och då var det faktiskt ett dubbelkalas. Albins syster dotter och ena syster la ihop sina kalas så det blev ett 30+10 års kalas. Även här fick jag åka iväg själv då Albin fortfarande hade feber.

Idag var det också födelsedag. Albin 2.0 blev 14 år. Vilket innebär att det är 14 år sen Albin fick sin benmärgstransplantation. Det blev ett lugnt firande eftersom Albin tyvärr fortfarande har feber.
Jag och Roxie åkte in till Naturens hus och gick en långpromenad, jätteskönt! En bra promenad med fina hundmöten 🙂
Roxie är även inne i en löp period just nu, har löpt i lite drygt en vecka nu. ”Bara” 2 veckor kvar.

Sen har vi ju också hört om Corona-viruset (Covid-19) som verkar sprida sig över världen. I fredags upptäckte de ett fall i Sverige men hon verkar ha skött sig exemplariskt. Hon isolerade sig själv. Hon hade varit i Kina och det är därifrån det verkar komma.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg En fin torsk på 8,5 kg
Nästa inlägg 5:e dagen med feber

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *