Alltid skönt med lite ledigt 🙂 I Ă„r föll pĂ„sken tidigt.

PÄ lÄngfredagen var Albin ute och pimplade för sista gÄngen i Är. En fisketur som fick ett litet jobbigt slut. De kom nÀmligen inte i land dÀr de gick ut. En spricka hade gÄtt upp. En av dem lyckades ta sig i land dÀr men de andra tvÄ, var av en var Albin, fick Äka spark frÄn Solberga till Kilsmohamnen dÀr Albin blev upphÀmtad för att sedan hÀmta bilen i Solberga och sedan hÀmta upp alla grejer innan de kunde ta sig hem.

PÄ pÄskafton Äkte vi till Albins ena syster med familj, dÀr vi Ät pÄskmiddag och hade en mycket trevlig dag. Vi stannade till kvÀllen och hÀmtade vÄr lilla Roxie hos mamma och pappa innan vi for hemÄt.
Började dock kĂ€nna mig förkyld idag 🙁

PĂ„ PĂ„skdagen var det bilmekaniker vi skulle vara eller Albin rĂ€ttare sagt jag var hans ”assistent”. Vi bytte bromsarna pĂ„ Toyotan.
Det tog sin lilla stund. DÀcken och bromsskivorna satt hÄrt , ialla fall pÄ ena sidan.

Och pÄ Annandag pÄsk Äkte vi och hÀlsade pÄ hos Roxies förÀldrar Iza och Enzo. Det var superkul att se dem igen och Roxie tyckte ocksÄ det var kul men det mÀrktes att hon hade respekt för dem hon var ganska lÄg i början.
Roxies storebror Biffen kom ocksĂ„ förbi en svĂ€ng och de lekte jĂ€ttebra, men hĂ€r visade hon inte att hon var minst. Hon dundrade pĂ„ rĂ€tt bra 🙂

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
FöregÄende inlÀgg Hockey, Kalas och Dop
NÀsta inlÀgg Sjuk

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *