Det blev en riktigt mysig helg – men innan helgen var det lite tveksamt…

Som ni vet (om ni läst tidigare inlägg) så har Albin varit krasslig en längre tid. Inför helgen så var han lite orolig att han skulle få ställa in allt. Han har nu i flera veckor haft hög sänka och njurvärdena har pendlat upp och ner. HB:t är konstant lågt. Så jag förstår att han är trött och har ont i huvudet.

I fredags skulle han ha åkt på relaxen i Gustavsvik tillsammans med bastugänget. Men det fick han ställa in tyvärr.
Jag var i väg på buggkväll och där fick jag bugga tills jag inte kunde stå på bena längre. Lite överskott på killar var det så ville man vila fick man ”gå på toaletten” 🙂 Men det var jättekul!! Längtar redan tills nästa gång.

I lördags bestämde sig Albin för att göra ett försök att följa med på Choklad- och delikatessmässa på Conventum i Örebro med våra kära vänner från Högsjö. Och det gick bra, han orkade med.
Jag hade aldrig varit på nån mässa tidigare och hade inga förväntningar.
Det var väldigt trevligt och det fanns mycket gott att smaka på. Vi fick med oss lite nötter, god ost och havtornsmarmelad och havtornssås.
Efter detta så gick vi över till hotell Scandic som vi skulle tillbringa natten på. Lite lyx med hotell, fast det bara är i Örebro. Dock så var det ombyggnation där så lite rörigt var det.
Vi bestämde oss för att middagen skulle bli på Kinamuren så vi traskade dit. Det var ganska kallt ute men skönt att röra på sig lite.

En himla trevlig dag!!!!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Kursavslutning
Nästa inlägg Afterwork och kalas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *