Igår var vi på ”Knep & Knåp” med Roxie.
Vi fick hjälp med att komma vidare med pallen då Roxie inte riktigt vill gå hela vägen runt. Men med lite övning ska det nog snart sitta.
Sen är det bara att börja med andra hållet 🙂
Nästa ”nya” sak vi har att lära in är att runda en kona. Det känns som en liten lättare utmaning.
Och sen har vi ju backandet som vi ska fortsätta träna på. Här hade husse och matte missat en viktig detalj så det ska nog förhoppningsvis gå bättre nu 😉

Idag när jag slutar jobbet så är det bråttom hem för att byta om, ta med Roxie och Albin i bilen, lämna av Roxie hos mamma och pappa i Kumla, skjutsa Albin till Pitchers, hitta en parkering och sedan gå till dansskolan och ha en superkul buggkväll. Som jag älskar att bugga. Tror jag har ett leende på läpparna hela tiden när jag dansar.
Och känslan man får när man dansar med nån som är jättebra på att föra. Allt flyter så bra då, då kan man dansa fast man knappt har några krafter kvar bara för att det är så kul.
Har dock tappat foxtroten. Det är inte lika kul att dansa då jag inte hänger med i turerna. Men det är inte så många foxtrot låtar under en bugg kväll. Tror det är var 5:e låt eller nåt sånt. Men sen kan man ju dansa bugg till foxtrot låtar också. Det går lite sakta bara 😉
Men jag tycker om att dansa foxtrot egentligen det är bara det att jag tappar så fort.

Annars i helgen så ska jag rensa garderoben, däcken på Toyotan ska bytas, jag ska på Pitchers med jobbet imorgon lördag, gymma ska jag hinna med, promenader med Roxie så klart och veden!!! Måste bli klar med veden nån gång.  Suck!

Sen borde jag min älskade man hitta på något nån gång. Länge sen vi var på dejt!

 

 

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Sammanfattning
Nästa inlägg ÖPPET HUS – TASSA RÄTT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *