Usch, denna vecka har jag blivit förkyld.
Mår inte jättedåligt men det blir lite jobbigt med snuvan och hostan. Igår kväll hade jag lite feber men har tagit en liten whiskey på kvällarna och på morgonen känns det bättre. Det sägs ju att whiskey är den bästa medicinen. Kanske är så 🙂

Imorgon vill jag må bra för då är det buggkväll och den vill jag inte missa. Så idag blir det vila. Apprå på buggen igår buggade jag (fast jag kanske skulle ha varit hemma) och vi gjorde en sån rolig tur. Försöker lägga saker på minnet men det är svårt att komma ihåg hur killen för. Jag har liksom fullt upp med att försöka känna vart jag ska ta vägen.
Nästa termin kanske jag går fortsättningskurs i att föra. Det är ju ganska kul det med. Jag har ju gått grundkursen. Kan vara kul och lära sig några fler turer. Vi får se hur det blir. Kommer i alla fall skippa tisdagens Avancerad steg 1 nästa termin för det är så mycket folk på den kursen, särskilt tjejer. Det blir så mycket väntan. På onsdagar är det helt tvärtom, lite folk och ont om tjejer. Då får man dansa om jag säger så….det är knappt att man hinner dricka vatten.

Igår var vi på hundkurs igen, näst sista gången på fortsättningskursen i vardagslydnad. Var lite nervös innan för vi hade i läxa att öva på ”stanna” tills denna gång. Det hade vi visserligen gjort men vi skulle på kursen öva med en massa störning. Men det gick hur bra som helst, hon kan när hon vill lilla Roxie.
Albin fick lite stressig då han slutade jobbet 14:40 och kursen började 17:00. Det var i stort sett bara hem och vända. Nästa vecka har vi sista kurstillfället på tisdagen och sen börjar vi ”Knep & Knåp” på torsdagen. Det ska bli kul. Roxie ska får lära sig bakdelskontroll, exempelvis backa. Ja det blir lite mer trix än lydnad.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Löpning – Afterwork – Ved
Nästa inlägg Blodprov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *