Våran sista semestervecka innebar mer staket. Shit vilken tid det tar men oj vad bra det blir. Det blir så snyggt!!! Dock så hann vi inte klart.

Vår bil (den lille) gick sönder på tisdagen. Vi hade ett par dagar innan fått starta den med startkablar men nu är det kört. Jag var på Ica Maxi och skulle åka därifrån. Startar bilen och den dör direkt. Sen ska det bara klick. Pappa kom och hjälpte mig (vi hade tränat innan och han hade inte hunnit hem) så vi fick igång den. Men precis innan jag skulle svänga från parkeringen så kändes det som bilen dog. Men jag kunde köra framåt så det hade den inte gjort. Men inga lampor fungerade. Bromsljusen funkade sa pappa som låg bakom men inget annat. Han la sig bakom mig och följde mig hem. Eller hem kom vi inte. När det var ca 1mil kvar så la bilen av helt. SUCK!!!! Pappa skjutsade hem mig så åkte jag och Albin dit senare och bogserade hem den. Så nu står den hemma!
Men detta innebar ju att det blev lite paus i staketbyggandet och iväg och leta bil. Vi är ju liksom i behov av 2 bilar. Men vi hittade ingen denna vecka så det blir till att cykla till jobbet för min del.

Under veckan var jag även på ett ”Kamp Bella Donna”-möte där vi diskuterade det sista inför årets kamp 🙂
Den 2 september är det dags!

På lördagen var det ”Prova-på-golf” med Albin släkt. Det var kul! Roxie var med hon också.
Albin verkar ha lite talang för golf men jag är ett hopplöst fall. Jag kan nog gå brevid och bära golfbagen istället 🙂

Imorgon är det dags för jobb igen.

 

 

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Semestervecka 2 och 3
Nästa inlägg Back to work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *