Var och tog prover den 1 juni. Proverna var bra 🙂 Tog 7 mĂ„nader att komma dit. SĂ„ nu kör vi pĂ„ 175 microgram Levaxin och hoppas att det ska funka. Återbesök med nya provtagningar om 3 mĂ„nader.

Och eftersom mina vĂ€rden nu var bra sĂ„ ska jag nu  jag ta tag i min övervikt pĂ„ riktigt. Började en lĂ„gkaloridiet i mĂ„ndags. Det kommer bli tufft men Ă€n sĂ„ lĂ€nge kĂ€nns det bra.  Jag har ju ett mĂ„l att strĂ€va efter…

I lördags permanentade jag hÄret. Blev inte riktigt bra. Var i vÀg i gÄr och klippte av lite torra toppar och klippte Àven upp det lite. Det blev bÀttre men om nÄgra veckor ska vi göra en ompermanent.

VĂ„r lilla tjej blev ”stor” igĂ„r…började löpa. SĂ„ pga det sĂ„ missar hon sista gĂ„ngen pĂ„ grundkursen. Men husse och matte fĂ„r försöka lĂ€ra sig utan hund. Vi Ă€r bara glada att det kom nu och inte den 24/7 dĂ„ vi har en heldag inbokad med hundkurs.

SĂ„ skönt med fredag idag! Och nĂ€sta vecka Ă€r det bara 4 dagar att jobba 🙂

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
FöregÄende inlÀgg Kristihimmel
NÀsta inlÀgg Tidig morgon

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *