De senaste 2 veckorna har det inte hänt så mycket i Köpstakroken. Vi har nämligen varit sjuka.

Jag blev sjuk kvällen 27 mars och började jobba idag 11/4. Jag fick 40 graders feber den 1/4 och den 4/4 gick jag till vårdcentralen för jag behövde ett läkarintyg. Där tog de sänkan, näsprov och halsprov. Sänkan var väldigt hög…137 och ska väl ligga under 5 tror jag i vanliga fall. Halsprovet visade halsfluss och de trodde jag även hade lunginflammation. Näsprovet tog lite längre tid men visade även det att jag hade en massa bakterier. Jag fick antibiotika mot allt och det verkade hjälpa för nu känner jag mig ganska frisk. Blir ganska andfådd när jag anstränger mig men det är ju inte så konstigt om jag haft lunginflammation och inte rört på mig så mycket på ett par veckor.

Albin har varit förkyld. Var hemma från jobbet från 31/3 och började jobba igår 10/4. Han har också haft lite feber. Men förkylningen tar ju ganska hårt på honom. Jag är bara glad att jag inte smittade honom med lunginflammation. Som tur är så är han ju vaccinerad mot lunginflammation. Trots att han jobbade igår så var han supertrött och sov 3h efter jobbet.

Men nu är vi båda igång och jobbar som sagt och nu vill vi inte vara sjuka något mer!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Lugn vecka + en härlig helg igen :)
Nästa inlägg Grattis Albin 35 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *