Det har varit en väldig blåsig helg hittills. Det verkar dock lite lugnare idag än så länge. Det ser ut att kunna bli en fin dag. Får se vad vi hittar på. Finns massor med ”måste-saker” att göra samtidigt som man vill hitta på nåt kul med Roxie. Igår fick hon sitt första märgben och det verkar hon gilla. Vi köpte bara ett litet så hon har det inomhus. Sen har vi övergått helt till vuxenfoder nu. Vi har haft en 10-dagars övergångsperiod och det har funkat bra! Fodret vi använder nu är Granngårdens Spannmålsfria foder.

Igår började jag dagen med en promenad med mamma, William och Roxie. Det blev en lång runda 5,4km. Vi har inte gått så långt med Roxie innan eftersom man ska ta det lugnt med valpar och inte motionera dem. Men hon klarade av det bra i alla fall. Resten av dagen blev det inte jättemycket aktivitet för vår lilla tjej.
Albin började dagen med en arbetsträff i hamnen. Det var dags att lägga i båtarna. Men vi gjorde inte det. Har lite att fixa med den först.

Jag och Albin åkte till Marieberg en sväng för Specsavers hade bra erbjudande på glasögon så Albin beställde ett par nya. Det var halva priset på glaset nämligen och även på behandlingen. Erbjudandet gällde bara denna helg så då passade vi på.

När vi kom hem så gick Albin in på blocket och såg då att det fanns en 20hk båtmotor ute. Så han åkte dit för att titta på den och fick med sig den hem. Så nu får vi nog tvätta och fixa med lilla båten så vi kan lägga i den sen.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Grundkurs i vardagslydnad
Nästa inlägg Stolt Husse och Matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *