Då var det Påsk. Men man skulle kunna tro att det är jul.
Shit vad det snöade igår och det var superkallt inatt. Vi hade -14,9 morse när vi gick upp.
Som tur är så ökade graderna rätt fort så det blev plusgrader under dagen.

Vi åkte till mina föräldrar runt 13-snåret. Vi skulle äta Påskmiddag där runt 17. Men vi åkte dit lite tidigare så vi skulle hinna med en promenad med Roxie. Jag, mamma och Albin gick en sväng. Pappa stannade hemma då han hade riktigt ont i sitt knä. Runt 16-snåret kom syster med familj.
Vi hade en trevlig påskmiddag med lite blandat på middagsbordet.

På påskdagen började vi rensa en hel del. Vi har mycket ”bra att ha lådor”. Vi kom en bit på väg men det finns en del kvar att rensa. Men man får ta ett rum i taget. Vi måste liksom få lite ordning känner jag.

Idag var vi till Högsjö och hälsade på familjen Lind. Vi tänkte att Roxie skulle få busa lite med bästa kompisen Elton och det fick hon. Hon var helt slut när vi kom hem och behövde inte så mycket mer motion.
Jag och Albin bytte däck på lilla bilen och upptäckte att nån slang till tanken var av. Det var nog nån avluftningsgrej eller nåt sånt? Men det innebär i alla fall att vi behöver leta efter en ny bil.
Så om någon vet någon bra och billig bil till salu så hojta till! 🙂

 

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Skärtorsdag
Nästa inlägg Funderingar angående min Hypo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *