Idag var jag ledig och anledningen till det var att jag skulle börja förbereda morgondagens fest. Först hade jag planerat att göra potatisgratängerna redan idag men vi får sån bra hjälp imorgon fm så jag kommer hinna göra dem då. Alltid godast med nygjord potatisgratäng.
Så istället så handlade jag det sista inför morgondagen (mamma följde med och hjälpte mig). När vi kom hem så gjorde vi några sockerkakor till fikat imorgon. Eller rättare sagt mamma gjorde dem medan jag pysslade med andra förberedelser.

Albin jobbade som vanligt idag men kvällen tillbringade han på Djupadalsbadets relaxavdelning tillsammans med bastugänget.

Nu har jag skjutsat hem mamma och det är dags att sova lite….Ska bli askul imorgon 🙂

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Ett sista farväl
Nästa inlägg 75 års fest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *