Jaha….igår var det dags för provtagning igen. 6 veckor hade gått sen sist. Hoppades på bra besked men icke…
Läkaren ringde på jobbet och berättade att värdena hade inte blivit så mycket bättre än sist. Han sa därför att vi var tvungna att höja medicindosen igen med 25mkg. Men jag hörde på honom att det naturligtvis inte skulle räcka med den höjningen och jag förstod det också då det var rätt långt kvar till referensvärdena.

Jag var inte supersugen på att bara höja med 25 så jag övertalade honom att höja med 50 trots att jag kan bli dålig av det. Skulle jag må dåligt så skulle jag gå ner 25mkg och meddela vårdcentralen det. Jag tyckte liksom att det var slöseri med tid att bara höja med 25 och sen veta att jag måste höja nästa gång också.

Så just nu äter jag alltså 150mkg Levaxin om dagen och hoppas på bättre provsvar i början på april.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Takida/Stiftelsen
Nästa inlägg Valpkurs träff 5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *