Inför dagens klickerkurs så kändes det inte bra. Vi kände att vi inte klarat av att få till vår ”läxa”.
Läxan var att vi skulle lära henne en cirkuskonst. Vi valde ”Rulla runt” och det gick bra till en början men sen började hon tröttna och bita i våra händer. Så vi testa istället att lära henne ”Snurra”. Det gick bättre. Men vi hade inte fått henne att göra det på kommando. Så skämskudde på tänkte vi. Vi hade ju ändå haft 3 veckor på oss.

Men när vi kom dit så var det inte meningen att vi skulle ha lagt på kommando än så vi hade klarat hemläxan bra. Det gjorde inget att vi gått ifrån våran plan och bytt ut rulla runt mot snurra. Vi fick några jättebra tips så snart ska vi nog kunna snurra på kommando. Dock så var Roxie väldigt trött idag och hade ingen större lust att träna så mycket. Man får ju tänka på att hon fortfarande är valp och orkar inte focusera så länge. Idag ville hon mest ligga i husses famn.
Då detta var sista gången fick vi ett fint diplom som vi naturligtvis ska sätta upp på väggen 🙂
Både vi och Roxie gillar hon som håller i kursen. Hon är supertrevlig och förklarar så man förstår. Det märks att Roxie gillar hennes röst för när hon pratar med någon annan så sitter hon och viftar på svansen. Vi ser fram emot valpkursen som börjar den 19/1.
Så vi rekommenderar ”Tassa Rätt” i Örebro om ni vill gå någon hundkurs.

Denna vår kommer vårt dansande att ligga på is. Vi lägger istället tid och pengar på hundkurser tillsammans med Roxie. Vi kommer gå en valpkurs och en grundkurs. Totalt 16 veckor. Ska bli jättekul!!! 🙂
I förrgår var jag och tog prover igen. Och idag kommer läkaren ringa. Men jag har redan varit inne på mina vårdkontakter kollat provsvaren. Ser fortfarande inte bra ut. Värdena hade inte förbättras alls mycket tyvärr. Första gången så var ett värde på 28, förra gången jag tog prover hade det gått ner till 19 och denna gång ner till 14. Jag ska helst ner till 2. Så det är en bit kvar. Det går 6 veckor mellan provtagningarna. Men vi får se vad läkaren säger idag. Jag har ju fortfarande problem med magen. Sen dras jag med en förkylning som inte vill gå över. Jag var sjuk en vecka i oktober. Sen nästan 2 veckor i början på december. Efter det har jag inte blivit av med hostan och nu har jag blivit snorig igen. Frågan är om detta kan ha något med sköldkörteln att göra??? Jag brukar ju inte vara sjuk.

 

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Årets första fiske!
Nästa inlägg Dags för valpkurs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *