Idag blev jag tydligen 35 år. Har valt att skjuta upp min födelsedag till våren då jag tänkte fira den tillsammans med Albin som fyller 35 i april. Så vi kör ett 70-års kalas. Man kan nästan säga 75-års kalas då vi även firar 5 år som gifta 🙂

Har legat sjuk sen onsdagskväll förra veckan. I onsdags var jag till läkaren och fick ett sjukintyg för torsdag och fredag då jag inte var redo att gå tillbaka till jobbet. Men idag fyller jag som sagt år och Albin har bokat bord på restaurang. Vart vet jag inte och efteråt ska vi gå på bio. Jag hoppas att jag orkar med det.

Apropå sjuk…. jag har inte berättat detta förut. Eller de närmsta vet så klart men i oktober fick jag reda på att jag har Hypotyreos (underproduktion av sköldkörtelhormon). Det innebär att min ämnesomsättning inte fungerar. Och kan säkert förklara den viktuppgång som har skett under sommaren/hösten. Har även haft problem med håravfall och klåda. Som också har med sjukdomen att göra. Jag fick Levaxin på en gång 50mikrogram som jag skulle börja med på en gång. Efter 6 veckor skulle jag ta prover igen. Denna gång så visade det sig att det hade gått åt rätt håll men att det var en bra bit kvar. Jag talade om att jag haft problem med magen efter att jag börjat med medicinen. Läkaren svarade med att det var nog för att kroppen får en chock nu när den helt plötsligt får sköldkörtelhormonet och att den med tiden skulle vänja sig.
Vi ökade medicinen till 75mikrogram och där är jag nu. Fortfarande problem med magen. På morgonen får jag gå på toa 3-4 gånger innan  jag vågar gå ut. Riktigt jobbigt är det men vi får väl se vad läkaren säger i början på januari då det är dags att ta nya prover.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Klickerkurs träff 3
Nästa inlägg Dan före doppardan – uppesittarkväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *