Idag var vi på Öppet hus på Tassa Rätt. Vi ville se om det var något att ha. Vi vill ju gå lite kurser med vår lilla älskling.
Det visade sig vara ett bra ställe. Vi blev mycket intresserade och anmälde oss till 3 kurser. En klickerträning-kurs som böjar nästa vecka. En valpkurs som börjar i januari och en grundkurs som börjar i april. Det ska blir riktigt kul. Klickerträning är vi väldigt nyfikna på.
Roxie var med och  skötte sig exemplariskt, hon sov i stort sett hela tiden. Bra att hon kan slappna av. Det var även fler hundar där och hon säger ingenting. Jätteskönt tycker vi. Rottweiler är nog inte en skällande ras.

Hur går det då på hemmafronten?
Jo det funkar bra att hon är själv på förmiddagarna. Vi provade att höja grindarna men det gick åt pipsvängen. Hon tog sig över dem ändå så nu har vi struntat i dem. Vi stänger alla dörrar som går att stänga. Hon kan röra sig i hallen, köket och allrummet. Fortfarande så sköter hon sig bra. Det är ena hallmattan som har fått stryck. Men än så länge håller hon sig ifrån skor och möbler. Vi hoppas att det kommer fortsätta så 🙂

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Kalas
Nästa inlägg Vaccination

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *