Igår var vi till syster yster och hjälpte till med huset. Jag målade och Albin fixade med lite småsaker. Men innan så träffades vi allihop (jag, Albin, Linda, Daniel, William, Pappa, Mamma) vid Mogetorps värdshus och åt en lunchbuffé. Det var supergott verkligen! Rekommenderas ligger lite åt ”fel” håll kanske. Men har man vägarna förbi så… 🙂

Vid 17 var vi tvungna att åka mot stan igen. Jag skulle nämligen dansa kl. 18. Och medans jag gjorde det så åkte Albin iväg och handlade.

Väl hemma så blev det inte så mycket mera gjort. Vi satt en stund framför tv:n innan det var läggdags.

Nu är det ny vecka och idag efter jobbet ska jag till Ljuva Stunder och plocka mina ögonbryn. De ser för hemska ut.
Sen är det mycket dans som vanligt i veckan. Albin ska försöka komma ut och fiska på torsdag.
Vi ser fram emot helgen då det är SHL-premiär och FBK möter Örebro hemma och vi kommer vara på plats 🙂

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Hemkomst
Nästa inlägg Besiktning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *