Min hälsena har krånglat lite den senaste veckan. Skulle gissa på en överansträngning. Men det är inte läge att vila nu när dansen har kommit igång.
Denna vecka har det hittills inte blivit något gym. Jag har enbart varit på danskurserna.

I söndags gick jag, som jag nämnt tidigare, på buggkurs (grundkurs) för att lära mig föra. Jag gjorde det när jag var yngre. Men det är ju typ 25 år sen sist. Så nu börjar jag om.

Igår (tisdag) var det bugg igen fast ”Avancerad 1” och det märktes att det var några månaders sen sist. Var lite yr i huvet efter alla snurrar.
Efter buggen skulle det egentligen ha varit en foxtrot kurs (termin3) och en salsakurs (grundkurs). Men de börjar inte förrän nästa vecka.

Idag är det bugg igen (Avancerad 2) och det är ungefär som igår men det går lite snabbare. Den kursen har jag inte provat på förut så det blir spännande.

Imorgon ska jag testa på West Coast Swing (grundkurs) och Standard/Latin (grundkurs). Det ska också bli kul  att testa 🙂

I och med detta så kommer det bli en hel del dans i höst. Totalt 7 kurser och 4 dagar/vecka.  Det blir en härlig och intensiv period. Albin ska gå foxtroten tillsammans med mig. Sen får han nog lära sig lite annat också på hemmaplan 🙂 Jag måste ju öva 🙂

Hemma håller Albin på att packa. På fredag drar han nämligen till Norge för att fiska. Hoppas de får en härlig tripp med bra väder.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dansen drar igång
Nästa inlägg Nu är det riktigt nära!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *