Shit vad det blåste idag. Päronträdet blåste omkull så det pysslade vi med. Några vedpinnar blev det men mest ris som vi måste åka iväg till tippen med. Det var väl tur att det var det trädet och inte äppelträden. Päronträdet har varit lite dåligt och inte givit så mycket frukt. Kanske var det därför det blåste omkull, det var liksom inte helt friskt.

På eftermiddagen åkte vi hem till mina föräldrar för att hjälpa pappa med telefonen. Hans har krånglat och eftersom vi har köpt nya så skulle han prova en av våra gamla. Det är ju lite mer än att bara byta telefon. Saker ska flyttas över och man ska komma ihåg alla lösenord man har.

Innan vi åkte hem så blev det en snabbtur till Marieberg och för att fixa lite presenter.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Semesterdag 24
Nästa inlägg Semesterdag 26

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *