Igår var det dags för våran sista metar tävling för denna säsong. Dock är Tunäscupen kvar men den kan vi tyvärr inte vara med på.

Det blåste en hel del men vi lyckades hitta lä och hade det rätt så gott i båten. Maria hade med sitt nya ”Kina-spö” men vid första eller andra fisken så ramlade toppen av så vi fick ta upp ankaret för att få tag på både fisk och rev. Tyvärr var det inget vi kunde laga i båten utan hon fick köra med sitt kortare 3 meters spö resten av tiden. Fisket var ganska trögt i början men efter ett tag började det ordna till sig för mig iallafall. Maria började även hon få lite fisk lite senare även om metspöt låg risigt till en stund… men så fort det började sprattla lite mer i påsen så vart de bättre kompisar.

När de tre timmarna hade gått och det var dags för invägning så stod Maria som segrare i damklassen och jag lyckades ta hem herrklassen med 13 grams marginal! Snacka om tur!

Mer finns att läsa på länken nedanför

Båtmete-KM

Föregående inlägg Semesterdag 16
Nästa inlägg Semesterdag 17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *