Igår vart det så pass fint väder att man bara inte kunde låta bli att åka ut på sjön. Jocke hängde med ut denna dag och väl på plats på första fiskestället så var det fullt med betesfisk som sprattla både här & där. Jag lyckades lura upp en gädda på första kastet medan Jocke tog lite längre tid på sig att får upp första fisken. Och det var en riktig gigant som ni ser på bilden ovanför 🙂 Det ”högg” på en 18 grams reflexspinnare. Jag fick några mer gäddor innan vi åkte vidare för att leta abborre och gös. Men de uteblev på nästa ställe också… lyckades dock få på en skaplig gädda som vägrade komma upp till ytan utan simmade omkring runt båten…. till sist måste linan ha gått emot en sten för hux flux så gick den av. Jaja, det hade ju varit skoj att få se den iallafall…

Det kändes som om gäddorna var på hugget denna dag för både Jocke och jag råkade ut för att det ”duttade” till i spöt och så var betet borta!

Till sist lyckades vi iallafall få upp varsin abborre och när vi gav upp så hade jag lyckas landa 5 fiskar medans Jocke fick 2… Gissar att det blir annorlunda när vi drar till Norge om mindre än två veckor!

Föregående inlägg Örebro Pride
Nästa inlägg Fina dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *