Den här veckan har gått jättefort. Vi har haft mycket på jobbet och dåligt med folk men i fredags var vi som planerat och då kunde man slappna av lite i alla fall.
I måndags började jag träna på gymmet igen. Och det har gått bra, jag har varit på gymmet varje dag må-fre rund 5-5.30 på morgonen. Kosten har jag också skött. Försöker få i mig 6-mål om dagen. Och för att jag inte ska glömma bort målen så piper min telefon när det är dags 🙂 Annars glömmer jag lätt mellanmålen på jobbet.
Igår frångick jag lite min plan då vi var bortbjudna. Men tyckte ändå att jag skötte mig skapligt.
Imorgon ska jag väga mig och då får vi se hur första veckan har gått.

Ja igår var vi hos fam. Hulldin där vi också träffade på fam. Björklund/Claesson. Vi hade det riktigt trevligt. Så kul att träffa hela ligan igen. Nu hoppas vi på att kunna få till en träff snart igen.
Vi blev kvar och kollade på OS-finalen i damfotboll så vi kom nog hem strax före kl. 01. Själv hade jag varit uppe sen 03:30 så det blev 22h vaket dygn för min del. Jättekul för fotbollstjejerna att ta en silvermedalj. Men visst hade det varit fantastiskt med ett guld. Det kändes som om det hade kunnat blivit så också, de hade ju massor med chanser.

I morse vaknade jag 07:30 så jag fick lite sovmorgon. Albin gick upp nån timme efteråt. Planen för idag är att Albin ska ut med Jocke och fiska. Jag ska till Kumla och umgås lite med päronen och syster m. familj.
Sen ikväll har vi nog planer på att åka in och titta lite på Pride-paraden.

Ha en skön dag alla fina. Det verkar bli en solig dag idag 🙂

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Snart dags för Norge!
Nästa inlägg Örebro Pride

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *