Denna förmiddag tillbringades genom att jag sprutade klart huset med ”Prickfri”. Det vart lite klättrande på stege och eftersom det inte är min favvo sysselsättning så spände jag mig nog både här och där så när jag var klar fick jag lägga mig en stund pga ryggen gjorde förbaskat ont.
Albin fick hjälpa mig lite för jag klarade inte av att klättra upp på taket på groventrén.

Albin tillbringade förmiddagen med att fixa lite med fiskegrejer. Han tillbringade nämligen eftermiddagen ute på sjön med grannen Camilla. Köpstakrokens fiskesida

Min eftermiddag blev lugn. Vilade ryggen, målade lite i målarboken. Åkte ut till skogen för att leta svamp. Men jag är ingen svampmagnet direkt så det blev en tom korg hem.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg En eftermiddag/kväll på sottern
Nästa inlägg En sväng med Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *