Idag blev det ingen morgonpromenad. Skavsåren sa i från. Så idag vilar jag fötter och ben (grym träningsvärk i benen).

Efter frukost gick vi ut. Jag började spruta garaget och Albin trimmade gräs. Jag sprutade hela garaget och halva huset kan man nog säga, sen tog medlet slut. Vi måste köpa mer. Har hela framsidan kvar samt de höga partierna på kortsidorna. När jag inte kunde spruta mer så gick jag över på gräsklippning. Albin tog över strax innan lunch så jag kunde börja med maten.

Efter lunch vart det inte samma tempo som på förmiddagen. Men Albin fixade med vattenpumpen så vi inte behöver ta vatten inomhus för att vattna. Jag krattade ihop lite som Albin trimmat ner, började rensa pallkragar som vi ska ta bort eller flytta rättare sagt. Det stora trädgårdslandet ska vi sätta igen och så gräsmatta. Vi ska endast ha pallkragar men inte där trädgårdslandet ligger idag.

Till kvällen åkte Albin iväg på styrelsemöte och jag började måla lite i målarböcker. Det var länge sen sist…
20160719_082114

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Semesterdag 2
Nästa inlägg Semesterdag 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *