Hej hopp!
Nu är det focus som gäller. Främst på kosten och självklart på träningen också.
Planerar att ha full focus 110 dagar framåt med start från igår. Bra mat ska intas och sötsaker ska jag glömma bort helt.

Har en fin belöning åt mig själv NÄR jag fullföljt min plan. Då blir det full rulle i veckorna i höst. Jag ska nämligen köpa ett multidanskort på dansskolan och dansa en himla massa under nästa termin. Ska bli så kul!! Ska bland annat testa på salsa och west coat swing + att jag funderar på att gå buggkurs grund igen fast denna gång lära mig killstegen.

Började träna på gymmet igår igen efter drygt en veckas uppehåll pga ryggen. Focus nu kommer vara att gå sakta framåt. Jag får inte ha för bråttom.

Jag tänkte skriva lite på denna sida hur det går för mig. Vill man läsa så gör man det vill man inte så struntar man i det. Superenkelt eller hur 🙂

Dag1
Första dagen och allt känns toppen! Så klart det gör, det ju alltid första dagen då är man ju astaggad! Vet att det kommer bli tufft 100 dagar är långt men om jag ska förändra något så måste jag ju hålla på ett tag. Det räcker ju inte men några veckor för att bryta mönstret. Inte för mig ialla fall. Jag faller ofta tillbaka.

Men som sagt det gick bra igår, jag följde planen. Inget extra än det jag planerat hamnade i magen. Blev ett styrkepass på morgonen och även foxtrot/vals-träning på kvällen.

Dag2
Trött som tusan imorse när väckarklockan ringde 04:15. Hade INGEN lust alls att åka till gymmet. MEN jag klev upp ändå och när jag satt i bilen med min PWO så kändes det mycket bättre. Och väl på gymmet så gick det kanon.  Nu har jag slutat jobbet och jag ska käka lite innan jag åker för sen är det dags för bugg. Sen blir det inte så mycket mer idag för jag känner att jag behöver sova lite.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Iskoll på Sottern och lite fiske i Kanalen
Nästa inlägg Bronkoskopi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *