Då har 10 dagar gått på det nya året och imorgon är det dags för första jobbdagen. Det har varit skönt med lite ledighet men det känns bra att börja jobba och få till rutinerna igen.
Jag har fyllt frysen med matlådor så det slipper jag fokusera på den närmsta veckan. Så ikväll blir det att förbereda morgondagens ”matsäck” (lunch + 2 mellanmål).

Har kommit igång med träningen har gjort 8 pass på 10 dagar + några promenader. Min plan den närmsta tiden är morgonträning på gymmet och eftermiddagspromenader. Tanken är 6 pass/vecka under en period nu så det blir planerad vila 1 dag i veckan.

Vi försökte få igång Albins träning också med promenader till att börja med och var på god väg men sen fick han jätteont i ryggen så fokus för honom är att försöka få den bra.

Om 1 vecka drar danskurserna igång igen och det är tänkt att vi även denna termin ska dansa foxtrot. Håller tummarna att Albins rygg och lungor klarar detta. Jag kommer även gå en buggkurs denna termin också 🙂 Det är så himla kul, längtar jättemycket.

Idag har vi inte gjort så jättemycket. Jag har skottat snö + styrketränat lite hemma och Albin har fixat lite med sportfiskeföreningens hemsida.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg GOTT NYTT ÅR!!!!
Nästa inlägg Kallt igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *