Efter att ryggen hade sitt lilla bakslag så är jag nu igång med träningen igen. Känns skönt!
Har precis kommit hem efter ett morgonpass så nu blir det frukost.

Annars så är det städning och julpynt som står på schemat denna vecka. På söndag är det ju redan 1:a advent. Och då har jag det årliga adventsfikat. Min morbror och moster kommer med hela sin familj så vi blir nästan 30 pers. Ja min familj kommer så klart också. Himla kul att träffa alla.  Detta har blivit en tradition, är inte säker men det kan vara 4:e året i rad? Kanske mer? Tiden går ju så himla fort.

Snart får jag alltså ta fram alla våra tomtar 🙂

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Turbo hemma igen
Nästa inlägg GOTT NYTT ÅR!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *