Idag har jag agerat fotograf. Jag åkte till min höggravida syster för att fotografera henne. Tror det gick ganska bra, får se vad hon säger när hon får se bilderna 😉
Här är en utav bilderna på min vackra syster:

Linda-gravidmage

Annars så har helgen bestått t.ex träning, fågelstugefix, hockey, en yxa i pannan, tacos….
Det började med ett benpressmaraton i lördags morse, åkte från gymmet med rätt så skakiga ben, sen blev det att ta hand om tvätt och försöka få ordning i garderoben. Det är konstigt det blir liksom alltid kaos där efter ett tag.

Albin tillbringade förmiddagen med att renovera en fågelstuga som mamma och pappa skulle ha. Så när den var klar så åkte vi till Kumla. Ingen var hemma (fast syrran var tydligen där, fast i duschen, men det visste inte vi) men vi hade med oss grejer så vi kunde sätta upp fågelstugan medan vi väntade på dem. Dock så råkade det hända en liten olycka. Albin skulle försöka få loss ett bar kilar som satt fast i backen och skulle ta hjälp av yxan för att försöka få loss dem. Men han råkade missa kilen och jag stod lite för nära så det blev ett litet jack i min panna strax ovanför ögonbrynet. Det gick bra, det gjorde inte så ont men det blödde lite. Sånt som händer liksom 🙂
Sen blev det iallafall lite lördagsmys med hockey och tacos. Och Färjestad vann, som tur var! De var riktigt dåliga i första och andra perioden och låg under med 3-0 ett tag. Men vände och matchen slutade 4-3 till Färjestad efter förlängning.

Idag så strulade tvättmaskinen igen på förmiddagen, det står att pumpen var igensatt. Vi gjorde rent den igen och får hoppas att den inte strular mer nu.
Nu blir det nog lite tv-tittande innan det är läggdags. Imorgon bitti bär det av till gymmet igen. Idag har jag haft en vilodag!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Lediga dagar
Nästa inlägg #skitrygg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *