Vi har haft en bra helg.

I lördags var vi på 1-års kalas. Det var lille Melker som fyllde år. Trevligt kalas med mycket gott att mumsa på.
Igår var det så fint väder så Albin tog med sig grannen och åkte ut på Sottern för lite fiske. Mer info om denna fisketur kommer ni snart kunna läsa om på fiske sidan.
Jag följde med mamma och pappa till lillasyster och hennes man. Syster är nu ganska rund om magen och vi väntar med spänning på att lilla bebisen ska titta ut snart.

Imorse åkte jag till gymmet för första gången på 12 dagar. Kändes skönt att vara där igen, dock så tog jag det väldigt försiktigt med ryggen. Gjorde inga ”böj”-övningar men fick till ett bra pass ändå. Känns skönt att vara igång igen. Dessa träningsfria dagar och lite slarv med maten resulterade i att jag gått upp 1kg 🙁 Så nu är det focus som gäller igen.
Har planerat veckans träning och kost så det kan bara bli bra denna vecka! På fredag är det invägning igen och då hoppas vi att kilot är borta 🙂

Ikväll är det dags för foxtrot igen. Albin var iväg själv förra veckan och han har försökt att visa mig under veckan. Jag tror jag har förstått och vi båda tyckte det kändes bra sist vi övade. Vi får väl se hur det går ikväll?

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg En riktigt fin höst dag!
Nästa inlägg Dans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *