Denna helg har vi fixat med ved. En hel del ska klyvas och köras in i vedboden.
Igår körde vi drygt hälften med hjälp av Göran och idag kommer mina föräldrar och hjälper till med det sista. Så förhoppningsvis blir vi klara idag.

Vi hann med lite eftermiddags-shopping också. Det blev en sväng till ClasOhlson, Rusta, Jysk, Biltema och ICA. Sen bar det hemåt för lite taco och hockey. Tyvärr så förlorade Färjestad i förlängningen.

Imorse gick jag upp ganska tidigt, jag kunde inte sova. Så kl. 06:30 var jag på gymmet och körde marklyftsmaraton, 20set (10rep/set) på 60kg. Det blev alltså totalt 200rep och 12ton 😉 Glömde mina handskar så händerna är inte så snygga 😉 Sista lyften fick jag knappt upp men med lite vilja så fixar sig det mesta!!

2015-09-27 10.57.18

Idag är det ju söndag och det innebär även matlagningsdags. Matlådor för veckan ska göras. Har börjat lite med att woka lite grönsaker (typ 3,200kg) bestående utav squash, aubergine, lök, paprika, tomat. Kyckling och potatis fixar jag lite senare. Sen har jag tagit upp lite gös också så lite fisk ska också lagas….mums!

Nästa vecka jobbar jag bara måndag och tisdag, ska bli skönt med lite ledigt 🙂 Planen är att vi ska fiska lite och så ska jag putsa fönstren.

Men nu blir det som sagt att gå ut och fixa med veden. Får se hur kroppen känns ikväll 😉

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Veckan som gått
Nästa inlägg 15 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *