Idag har jag (som nu är den 3:e söndagen i rad) lagat matlådor för hela veckan…+lite till kanske 😉
Det blev totalt 40 matlådor utav: Fisk i ugn, Kalops på älgkött, korvstroganoff, fläskfilegryta och hemmagjord pizza. Det tar några timmar. Men åh vad skönt det är att slippa laga mat på veckorna. Provade äta grönkål idag och det var inte min grej. Har hört att man kan göra typ chips av dem får prova det…

Jag börjar känna mig bättre av förkylning men är fortfarande lite snorig och hostar lite. Har dock haft problem med ena ögat idag. Har gått med glasögon hela dagen och tycker att jag ser lite suddigt på höger öga. Får se hur det utvecklar sig, kanske har något med förkylningen att göra? Albins förkylning är nog kanske också på bättringsväg om man tänker på själva hostandet och snorandet. Men kroppen är inte på G än. Idag har han varit helt slut stackar´n. Det tar ju lite längre tid för honom att bli frisk. Får se om han orkar med dansen imorgon.

Jag har inte rört mig sen i tisdags, ska ut i garaget och testa köra lite bänkpress. Får se vad klockan blir sen ifall det blir en liten promenad också, annars så blir det TVn 🙂

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Sjukstuga
Nästa inlägg Skratta eller gråta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *