Efter dåligt med fiske den senaste tiden så struntade jag i förkylnings kroppen och åkte ner till Odensbacken när dagens regn hade gett med sig. Målet var odenbryggan och det var full aktivitet bland småfirrarna.

Började med att jigga men bytte till spinnare efter ett tag och fick några borrar. Dock vart kanalen sugen på spinnaren och bestämde sig för att behålla den. Ny spinnare och några mer borrar men kanalen var inte nöjd och knyckte även denna!

Nu började det mullra lite och klockan började närma sig 19, dags att åka hem och kolla speedway! Så nu blir det speedway och tafsknytning.

För er som är nyfikna så blev det 5 abborrar och den på bilden var en av de mindre.

Föregående inlägg Skratta eller gråta?
Nästa inlägg Veckan som gått

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *