Idag ringde klockan 05:00. Jag pallrade mig upp nästan på en gång och gav mig ut på en morgonpromenad. Ca 6km blev det. Det var väldigt dimmigt, såg knappt något alls i början. Får se om jag orkar upp imorgon också. Det är en riktigt skön start på dagen.

Morgonpromenad

 

Det gick bra på jobbet, jag kom både ihåg koden så jag kom in i byggnaden samt lösenordet till datorn. Himla bra!!
Efter jobbet så hämtade Albin upp mig som vanligt. Sedan åkte vi iväg för att käka lite. Det blev Parken och vi valde kycklingspett. Inte bra!! Gick inte att äta kycklingen, seg  och sladdrig. Så vi fick äta bulgursallad med fetaost creme.

Sedan var det dags…. 🙂 Foxtrot kurs!!!
Albin var också med och vi båda tyckte det var kul. Innan var vi lite oroliga hur det skulle gå för Albin och hans lungor. Men det gick ganska bra så nu har vi betalat för hela kursen, bara att köra på 🙂
Blir lite annat nu än buggen för nu kan vi träna hemma mellan kurstillfällena. När jag går och buggar så har jag ingen jag kan träna med i veckorna så man får försöka komma ihåg allt till gången efter 😉 Kommer så klart att även bugga denna termin, det kan jag ju inte släppa 🙂 Kursen (termin 3) startar imorgon, det ska också bli superroligt!!

 

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Kvällsdopp – Hällebo
Nästa inlägg Bugg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *