I fredags vart det en kort trolling sväng för att testa nya tafsarna samt för att logga lite mer av sjön plus kolla över grunden som jag åkte över sist. Ett av grunden kunde jag släppa på en gång och ett behöver kollas över noggrannare och det tredje kan vara riktigt spännande att fiska av.

Dock vart även denna sväng ett bom-pass, hade dock lite ryck i spö men hann inte fram innan det släppte, troligtvis en liten abborre.

Har tidigare trollat med ståltafs för att klara wobblerna vid gädd-attacker men har nu inskaffat lite tjockare flourcarbon och hoppas att det ska bättra på gösfisket lite men såg som sagt inget resultat av det idag. Bara att ta nya tag….

Nu är ju semestern slut men jag hoppas på bra fiskeväder framöver, det går ju att fiska ändå de dagar man inte är på jobbet 🙂

Föregående inlägg Trolling & Insight Genesis
Nästa inlägg En eftermiddagstur på Sottern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *