Daniel Hallborg och jag hade en underbar eftermiddag/kväll på sjön som avslutades i näst intill totalt mörker! Men innan det fick vi njuta av naturens skådespel från dess bästa sida. Hade dock bara mobilen med mig men det blev nog några bra bilder ändå!

Hittade en sten som jag inte visste om men nu är den utmärkt på gps:en! Och nej vi körde inte på den utan såg den pga det låga vattenståndet!

Fisket gick att leva med men kunde ha varit lite bättre, fick några skapliga borrar på jigg samt några gäddsnipor. Daniel tog en fin gös på trolling och jag sumpade en vad jag tror var en riktigt fin gös, även den på trolling.

Lägger upp några bilder från kvällen så man kan komma tillbaka senare och få ytterligare kraft och inspiration från en helt underbar fiskesväng!

Föregående inlägg Förberedning
Nästa inlägg Metgädda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *