DĂ„ verkar det vara dags igen 🙁 Idag hade jag ett inbokat besök pĂ„ lungkliniken. Det har under en period kĂ€nts som om lungorna inte mĂ„tt allt för vĂ€l men det har fĂ„tt gĂ„ Ă€ndÄ  Men idag sĂ„ var tydligen mina blĂ„svĂ€rden lite sĂ€mre ocksĂ„ sĂ„ nu verkar det som att det blir till att fĂ„ knapra kortison igen 🙁 Det Ă€r absolut inget jag drömt om men sĂ€ger som att jag ska det sĂ„ gör jag givetvis det. Det Ă€r ju faktiskt rĂ€tt sĂ„ jobbigt nĂ€r lungorna Ă€r som de Ă€r ocksĂ„!

SĂ„ just nu sitter jag och vĂ€ntar pĂ„ att de ska höra av sig om hur det blir, lunglĂ€karen skulle rĂ„dfrĂ„ga min ”vanliga” lĂ€kare om hur de skulle göra


…Nu har domen kommit, det blir en 18 dagars lĂ„ng kortison kur!
Ska Àta 6 tabletter per dag i 3 dagar, sedan 5 tabletter per dag i 3 dagar osv.
Skönt att det inte kommer hÄlla pÄ allt för lÀnge i alla fall.

 

FöregÄende inlÀgg MÄndagen 2010-12-13
NÀsta inlÀgg MÄndagen 2011-01-31

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *