Tisdagen 2011-01-25

Då verkar det vara dags igen 🙁 Idag hade jag ett inbokat besök på lungkliniken. Det har under en period känts som om lungorna inte mått allt för väl men det har fått gå ändå… Men idag så var tydligen mina blåsvärden lite sämre också så nu verkar det som att det blir till att få knapra kortison igen 🙁 Det är absolut inget jag drömt om men säger som att jag ska det så gör jag givetvis det. Det är ju faktiskt rätt så jobbigt när lungorna är som de är också!

Så just nu sitter jag och väntar på att de ska höra av sig om hur det blir, lungläkaren skulle rådfråga min ”vanliga” läkare om hur de skulle göra…

…Nu har domen kommit, det blir en 18 dagars lång kortison kur!
Ska äta 6 tabletter per dag i 3 dagar, sedan 5 tabletter per dag i 3 dagar osv.
Skönt att det inte kommer hålla på allt för länge i alla fall.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.